, ,

OPTIMALISEER UW ZAKELIJKE MOBILITEIT

Deel het

Optimaliseer Uw zakelijke mobiliteit: advies, inkoop en beheer voor het MKB

Masters in Mobility is een ervaren all-in-one Mobiliteitsadviseur en provider voor het MKB+ in Nederland. Naast onze langjarige expertise bieden wij een breed spectrum aan mobiliteitsdiensten, zoals autolease, fietslease, vrachtfietslease en equipmentlease. Bovendien verstrekken wij advies en ondersteuning rondom zakelijke mobiliteit. Als MKB-ondernemer kunt u diverse uitdagingen op dit gebied tegenkomen. Hier zijn de vijf belangrijkste uitdagingen:

1. Kostenbeheersing

Mobiliteit kan een aanzienlijke kostenpost zijn voor bedrijven. Daarom is het beheren van de kosten van autolease, brandstof, onderhoud en andere vervoer gerelateerde uitgaven cruciaal. Bovendien is het vinden van kostenefficiënte oplossingen zonder in te boeten op kwaliteit en betrouwbaarheid een voortdurende uitdaging.

2. Duurzaamheid en milieu

Met de groeiende focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, staan bedrijven onder druk om hun CO2-voetafdruk te verkleinen. Daarom betekent dit het integreren van elektrische voertuigen, fietsen en andere milieuvriendelijke vervoersopties in hun mobiliteitsstrategie.

3. Flexibiliteit en aanpasbaarheid

De mobiliteitsbehoeften van bedrijven kunnen namelijk snel veranderen. Daarom is het belangrijk om een flexibel mobiliteitsplan te hebben, dat kan worden aangepast aan veranderende omstandigheden, zoals groei van het bedrijf, veranderende marktomstandigheden of nieuwe regelgeving.

4. Wet- & regelgeving

De regelgeving rondom mobiliteit verandert voortdurend. Daarom moeten bedrijven op de hoogte blijven van de laatste wet- en regelgeving, zoals fiscale voordelen voor elektrische voertuigen, milieuzones en andere relevante wetten die hun mobiliteitsstrategie kunnen beïnvloeden.

5. Efficiëntie ie en productiviteit

Het optimaliseren van de mobiliteit van werknemers kan bijdragen aan een hogere productiviteit. Dit omvat namelijk het minimaliseren van reistijd, het bieden van comfortabele en efficiënte vervoersopties, en het integreren van technologieën die de mobiliteit verbeteren, zoals telematica en routeplanning.

Op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen

Bij Masters in Mobility, begrijpen we uw uitdagingen en bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze dienstverlening is opgedeeld in drie fases: Advies, Inkoop en Beheer. U kunt kiezen voor een van deze onderdelen of een all-in-one pakket afnemen, waarbij u maximaal profiteert van onze kennis en ervaring.