Mobiliteitsscan

Vertrek van alle mobiliteitsprojecten

MOBILITEITSscan

Het vertrek van alle mobiliteitsprojecten

Moeiteloos een volledig mobiliteitsbeleid
van A tot Z geregeld met de mobiliteitsscan

Met de interactieve mobiliteitsscan ‘MobilityAnalyst‘ verkrijgt u inzicht in het woon-werkverkeer van uw medewerkers, waarmee u verder aan de slag kunt bij het maken van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot.

Mobility Analist

INZICHT

U krijgt breed inzicht in het totale woon-werkverkeer van uw organisatie, in de huidige en de potentiële situatie. U ziet waar uw medewerkers wonen, hoe ze (kunnen) reizen en wat de impact daarvan is op kosten, reistijden, CO2-uitstoot, parkeerplekken en vitaliteit.

FACT BASED

U legt een basis gebaseerd op nauwkeurige en actuele data. U levert de postcodes van de woonadressen, de scan doet de rest. Met actuele dienstregelingen, accurate routes en file-druk. Want alleen op feiten kun je bouwen.

INSPIRATIE

Ontdek het veranderpotentieel van uw organisatie: Hoeveel mensen kunnen reizen met OV, de fiets of de combinatie ervan? Wat is de rol van P+R-voorzieningen? En wat is de impact daarvan op bijvoorbeeld parkeerplekken of CO2-doelstellingen?

INTERACTIEF

Met de interactieve mobiliteitsscan zit u letterlijk zelf aan de knoppen om te ‘spelen’ met ander mobiliteitsbeleid. Zonder voorkennis of ingewikkeld jargon. Ontdek zelf met enkele kliks waar de verbeterkansen liggen in het woon-werkverkeer van uw organisatie.

NEEM DE VOLGENDE STAP

CREEER ZELF HOE STERK JE FUNDAMENT IS

Recensie

Wat ze zeggen