, , ,

WAAROM FIETSLEASING DE DOORBRAAK MAAKT

Deel het

De interesse in zakelijke fietsleasing neemt gestaag toe, en dat is goed nieuws voor zowel werkgevers als werknemers. Volgens recente data en geluiden uit de vakhandel is er een duidelijke verschuiving gaande: steeds meer bedrijven moedigen hun medewerkers aan om de leasefiets te gebruiken. Maar wat betekent dit voor jouw bedrijf en hoe kun je hiervan profiteren? In deze blog bespreken we de voordelen van fietsleasing en hoe ons mobiliteitsadviesbureau je kan helpen bij de implementatie hiervan.

De opkomst van fietsleasing

Fietsleasing wordt al enkele jaren gezien als een kans om extra fietsen te verkopen, vooral sinds de regels voor fietsen van de zaak in 2020 versoepeld zijn. Ondanks de aanvankelijke trage groei, zien we nu een voorzichtige kentering. Grote werkgevers zoals KPN hebben de voordelen van fietsleasing ingezien en zijn actief bezig met het promoten van leasefietsen onder hun medewerkers. Dit heeft geleid tot een toename in belangstelling en adoptie van fietsleasing.

Waarom fietsleasing

Kostenbesparing: Fietsleasing kan aanzienlijke besparingen opleveren op reiskosten. Werknemers kunnen profiteren van aantrekkelijke kilometervergoedingen terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Duurzaamheid: Door te kiezen voor fietsleasing draag je bij aan de vermindering van CO2-uitstoot en bevorder je een gezondere levensstijl onder je medewerkers.

Tevredenheid en Productiviteit: Werknemers die fietsen naar het werk zijn vaak fitter en minder gestrest, wat kan leiden tot hogere productiviteit en tevredenheid op de werkvloer

Masters in Mobility helpt je verder

Bij Masters in Mobility begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Onze experts helpen je bij:

  • Het opstellen van een fietsleasebeleid: We adviseren over de beste manieren om fietsleasing te integreren in je bestaande mobiliteitsbeleid.

  • Communicatie en Promotie: We helpen bij het communiceren van de voordelen van fietsleasing aan je medewerkers en zorgen voor een soepele implementatie.

  • Administratieve Ondersteuning: Van contractbeheer tot kilometerregistratie, wij nemen de administratieve lasten uit handen zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Call to Actions

  1. “Wil je meer weten over hoe fietsleasing jouw bedrijf kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!”

     

  2. “Benieuwd naar de voordelen van fietsleasing voor jouw medewerkers? Vraag onze gratis whitepaper aan en ontdek hoe je kosten kunt besparen en duurzaamheid kunt bevorderen.”

     

  3. “Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in zakelijke mobiliteit!”

Door in te zetten op fietsleasing, investeer je niet alleen in een duurzamer bedrijfsmodel, maar ook in het welzijn en de tevredenheid van je medewerkers. Laat ons je helpen om deze transitie soepel en succesvol te maken.

Conclusies

De doorbraak van fietsleasing lijkt eindelijk hier te zijn, en het is een kans die bedrijven niet mogen missen. Door samen te werken met een ervaren mobiliteitsadviesbureau kun je niet alleen profiteren van kostenbesparingen en verhoogde productiviteit, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Laat ons je begeleiden op deze reis naar efficiëntere en groenere mobiliteit.